آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی

مواد لازم مربای به خانگی

  • هل ۲ عدد
  • به ۵۰۰ گرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
     

طرز تهیه مربا به نگینی

برای تهیه مربا به خانگی ابتدا به ها را می شوییم و پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های داخل آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل داریم برش می دهیم حتی می توانیم از قالب های متفاوت استفاده کنیم تا مربا به زیباتری داشته باشیم.سپس به ها را در قابلمه ای می ریزیم و شکر را روی به ها می ریزیم و ۶ لیوان آب نیز اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم تا به ها به مدت ۳ ساعت خوب بپزندو به رنگ قرمز در بیاید و به غلظت مطلوب شما برسد 

 

پس از گذشت ۲:۳۰ دقیقه به مربا سر می زنیم و اگر قرمز شده بود،دانه های هل را به صورت پوست کنده شده داخل مربا می ریزیم و زعفران دم کرده را نیز می افزاییم و اجازه می دهیم تا ۵ دقیقه دیگر مربا بپزد و اگر به غلظت مطلوب رسیده بود از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و آبلیمو را اضافه می کنیم و آرام با قاشق مخلوط می کنیم تا به ها له نشوند.اگر هنوز غلیظ نبود صبر می کنیم تا ۳۰ دقیقه دیگر به غلظت مطلوبمان برسد.دقت باید کرد که مربا پس از خنک شدن غلیظ تر می شود پس نباید بگذاریم خیلی سفت شود. تامل می کنیم تا مربا کاملا سرد شود و در شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.نوش جان

  • ۹۹/۱۲/۱۶
  • متین 66

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی