مواد لازم برای خورشت مرغ ترش
- مرغ 4 تکه
- سیر 4 حبه
- پیاز 2 عدد
- لپه 100 گرم
- سبزی سرخ شده (طرز تهیه آن در نکات ذکر شده) 250 گرم
- آبغوره 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم
دستور پخت خورشت مرغ ترش
1. طرز تهیه مرغ ترش گیلانی (شمالی)
ابتدا داخل قابلمه مناسبی پیاز نگینی شده را به همراه روغن سرخ می کنیم.
2. مرحله دوم
زمانی که طلایی شد سیر را هم افزوده تفت می دهیم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، مرغ و سبزی را هم اضافه می کنیم تا کاملا سرخ شوند. در آخر لپه و آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ و لپه به طور کامل پخته شوند.
3. مرحله آخر تهیه مرغ ترش
باید خورشت به روغن بیفتد و غلیظ شود حالا چاشنی خورشت (آبغوره) را افزوده و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۱/۱۵