مواد لازم برای خاگینه
- تخم مرغ2 عدد
- آرد2 قاشق غذاخوری
- روغنبه میزان لازم
- شیره انگوربه میزان لازم
دستور پخت خاگینه
1. طرز تهیه خاگینه ساده و خوشمزه با شیره انگور
ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه مناسبی شکسته کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. حالا آرد را افزوده و با مفتول فلزی آشپزخانه مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
2. مرحله دوم تهیه خاگینه
حالا تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و از خمیر آماده شده ملاقه ملاقه داخل تابه ریخته و مواد را سرخ می کنیم.
3. مرحله سوم پخت خاگینه
دو سمت خاگینه که پخته و برشته شد از داخل تابه خارج می کنیم و با شیره انگور سرو می کنیم. می توانیم روی خاگینه مغز گردو خرد شده هم اضافه کرده و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۲/۲۱