مواد لازم برای تهیه شیرینی وگان برای گیاهخواران
گردو ۱/۲ فنجان
- هویج ۲ عدد
- بادام ۱/۲ فنجان
- نارگیل تکه ای ۱/۴ فنجان
- جو ۱ ق غذا خوری
- پودر کاکائو ۳۰ گرم
- پوست پرتقال یا لیمو ۱ ق غذا خوری
- کره بادام زمینی ۲ ق غذا خوری
- خرما بدون هسته ۱ فنجان
- پودر کاکائو و نارگیل برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی وگان نارگیلی گردویی بدون فر
مرحله اول : خرد کردن هویج
ابتدا هویج را پوست بگیرید و داخل آسیاب یا غذاساز ریخته و حسابی بزنید تا پوره شود اگر این دستگاه را در منزل نداشتید از رنده ریز ریز استفاده کنید هویج پوره شده را کنار بگذارید.
مرحله دوم : پودر کردن گردو
گردو را به همراه بادام و نارگیل داخل آسیاب ریخته و خوب بزنید تا پودر پودر شود سپس هسته خرما را جدا کنید و به موادمون اضافه کرده و هم زده تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم : اضافه کردن کره بادام زمینی
وقتی مواد کاملا یکدست شد کره بادام زمینی به همراه جو و هویج پوره شده و رنده پوست پرتقال یا لیمو و پودر کاکائو اضافه کرده و دوباره چند پالس می زنیم، مواد باید کاملا منسجم شوند.
مرحله آخر
دست خود را مقداری چرب کرده و به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با دست به آن شکل می دهیم تا گرد شود سپس داخل پودر کاکائو یا پودر نارگیل یا تکه های پسته بغلطانید به همین ترتیب تمام مواد را درست کرده و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس سرو کنید به همین راحتی شیرینی وگان خوشمزه ما حاضر است آن را با قهوه یا چای میل کنید. نوش جان
- ۰۰/۰۶/۰۸