آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شربت بار حرفه ای و براق برای انواع شیرینی و کیک

 

مواد لازم برای شربت بار براق و شفاف 

  • شکر    2.5 پیمانه
  • آب    1 پیمانه
  • آبلیمو    1 قاشق غذا خوری
  • گلوکز    1 قاشق غذا خوری
     

دستور پخت شربت بار شفاف برای انواع شیرینی و کیک

 

1. طرز تهیه شربت بار براق و حرفه ای با گلوکز

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر به آرامی حل شود.

 

2. مرحله دوم: جوشیدن شربت

بعد از گذشت 10 دقیقه که شربت شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید 3 تا4 دقیقه دیگر بجوشد.

 

3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو

حالا که شربت به قوام رسید آبلیمو را بیفزایید و شربت را از روی حرارت بر دارید.

 

4. مرحله آخر: افزودن گلوکز

شربت بار را که از روی حرارت برداشتیم و زمانی که از حرارت افتاد گلوکز را افزوده و خوب مخلوط کنید.

  • ۰۰/۰۶/۱۳
  • متین 66

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی