آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی فست فودی خوشمزه در منزل

 

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

  • ذرت    ۵۰۰ گرم
  • سس مایونز    ۱ شیشه ی کوچک
  • ژامبون    ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا    ۳۰۰ گرم
  • چیپس خلالی    به میزان لازم
  • نمک فلفل سیاه آویشن    به میزان لازم
  • کره    ۵۰ گرم
  • آبلیمو    ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی ساده بدون قارچ با کالباس

 

مرحله اول: ذرت
ذرت را ابتدا آبکشی کرده و در یک قابلمه ۴ نفره بریزید و سپس قابلمه را روی کتری قرار دهید و زیر کتری را روشن کنید تا با بخار کتری ذرت مکزیکی آماده شود.

 

مرحله دوم: ژامبون
ژامبون را خرد کرده و به همراه کره به ذرت اضافه کنید.

 

مرحله سوم: سس مایونز
سس مایونز را به همراه ادویه ها با هم ترکیب کرده و با کمی آب لیمو سس را باز کرده و سپس پنیر را به همراه سس مایونز به ذرت مکزیکی اضافه کنید. همه را با هم خوب همبزنید تا یکدست شود و همچنین پنیر آب شود.

 

مرحله چهارم: سرو ذرت مکزیکی
در آخر ذرت مکزیکی آماده شده را در ظرف سرو کشیده و به همراه چیپس خلالی و دیگر مخلفات به دلخواه تزئین نمائید.

  • ۰۰/۰۶/۱۸
  • متین 66

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی