مواد لازم برای تهیه خورش آلو قیسی با مرغ
- مرغ (ران یا سینه) ۴ تکه
- پیاز ۲ عدد بزرگ
- آلو خوشتی ۱۰۰ گرم
- برگه زرد آلو ۵۰ گرم
- الو سیاه ۵۰ گرم
- فلفل سفید، زرد چوبه از هر کدام یک قاشق چایخوری
- زعفران غلیظ دم شده ۴ قاشق غذا خوری
- چوب دارچین ۱ عدد
- روغن و نمک به میزان لازم
دستور پخت خورش آلو قیسی شمالی با مرغ
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه:
آلو ها را جداگانه خیس می کنیم بعد می شوریم تا شن های احتمالی از آن خارج شوند. حالا آلو ها را داخل آب خیس می کنیم و کنار می گذاریم. پیازها را برای قوام بیشتر خورشت خلالی می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی و عسلی شوند.
مرحله دوم طبخ خورشت آلو قیسی:
حالا نیمی از پیاز ها را داخل ظرف طبخ غذا می ریزیم مرغ را به آن افزوده و همراه پیاز به خوبی تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها هم تغییر کند. در این مرحله نیمی از تمام ادویه ها را اضافه می کنیم و روی مرغ آب جوشیده می ریزیم تا حدی که فقط روی مرغ ها را بگیرد درب ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم دو سوم پخت مرغ انجام شود.
حالا داخل تابه ای باقی پیاز سرخ شده را می ریزیم و آلوها را اضافه می کنیم و با ادویه ها کاملا تفت می دهیم تا مزه ها کامل به خورد یکدیگر بروند.
در این مرحله این مخلوط آلوها را به مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم باقی پخت انجام شود. این خورشت در نهایت باید رنگ زرد و آب غلیضی داشته باشد خورش آلو قیسی با مرغ آماده شده را به همراه یک برنج کته ایرانی سرو می کنیم. نوش جان
منبع: غذاهای بین المللی
- ۰۰/۰۶/۲۲