آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ژله با ماست و خامه؛ دسری آسان و مجلسی با طعمی جدید

 

مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه ژله ماست:

  • ژله با طعم دلخواه    ۱ بسته
  • آب جوش    ۱ فنجان
  • یخ    ۲ فنجان
  • ماست    ۱ فنجان
  • وانیل در صورت تمایل    ۱/۸ قاشق چایخوری


طرز تهیه ژله با ماست بدون خامه:


مرحله اول حل کردن پودر ژلاتین:
ابتدا پودر ژلاتین را داخل کاسه مناسبی بریزید و یک فنجان آب جوش به آن بیفزایید و روی حرارت غیر مستقیم کتری بگذارید و مخلوط کنید تا مایعی شفاف بدست آید.

 

مرحله دوم افزودن یخ:
حالا یخ ها را داخل ژله ریخته و اجازه دهید به آرامی حل شود.

 

مرحله سوم افزودن ماست:
حالا ماست و وانیل را به مخلوط ژلاتین افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

 

مرحله چهارم استراحت ژله ماست:
حالا ژله آماده شده را در قالب بزرگ یا ظرف های سرو تک نفره بریزید و داخل یخچال قرار دهیدتا کاملا ببندد.

 

مرحله پنج سرو ژله ماست:
ژله را از یخچال خارج کرده دور تا دور آن را از قالب جدا می کنیم و داخل ظرف سرو مناسب برمی گردانیم و با خامه یا میوه های برش خورده تزئین می کنیم .

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • ۰۰/۰۶/۲۸
  • متین 66

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی