مواد لازم برای لواشک سیب
- سیب 1 کیلوگرم
- آب 2 لیوان
- شکر 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت و طرز تهیه لواشک سیب خانگی خوشمزه
1. مرحله اول: شستن سیب ها
ابتدا سیب ها را شسته و خرد می کنیم و هسته و دانه آنها را جدا می کنیم.
2. مرحله دوم: پختن سیب ها
سیب ها را داخل قابلمه مناسبی ریخته و آب را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می گذاریم.
3. مرحله سوم: صاف کردن مواد لواشک
بعد از اینکه سیب ها کاملا پخته و نرم شدند، باید آنها را داخل صافی ریخته و به کمک یک کفگیر چوبی مواد را از صافی عبور دهیم.
4. مرحله چهارم: پخت دوم سیب
حالا پوره سیب را دوباره روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خوب کشیده شود.
5. مرحله پنجم: خشک کردن لواشک
حالا داخل سینی ها را سلفون پهن کرده و لواشک را روی سلفون به شکل یکدست پهن می کنیم و مقابل آفتاب یا هوای آزاد می گذاریم تا خوب خشک شود.
6. مرحله آخر: سرو لواشک سیب
لواشک سیب را بعد از اینکه کاملا خشک شد با همان سلفون رول کرده و در یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان
- ۰۰/۰۶/۲۹