آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

آموزش تهیه لواشک سیب | ویبره | پورتال جامع زندگی

 

مواد لازم برای لواشک سیب

  • سیب 1 کیلوگرم
  • آب 2 لیوان
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
     

دستور پخت و طرز تهیه لواشک سیب خانگی خوشمزه

 

1. مرحله اول: شستن سیب ها
ابتدا سیب ها را شسته و خرد می کنیم و هسته و دانه آنها را جدا می کنیم.
 

2. مرحله دوم: پختن سیب ها

سیب ها را داخل قابلمه مناسبی ریخته و آب را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: صاف کردن مواد لواشک

بعد از اینکه سیب ها کاملا پخته و نرم شدند، باید آنها را داخل صافی ریخته و به کمک یک کفگیر چوبی مواد را از صافی عبور دهیم.

 

4. مرحله چهارم: پخت دوم سیب

حالا پوره سیب را دوباره روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خوب کشیده شود.

 

5. مرحله پنجم: خشک کردن لواشک

حالا داخل سینی ها را سلفون پهن کرده و لواشک را روی سلفون به شکل یکدست پهن می کنیم و مقابل آفتاب یا هوای آزاد می گذاریم تا خوب خشک شود.

 

6. مرحله آخر: سرو لواشک سیب

لواشک سیب را بعد از اینکه کاملا خشک شد با همان سلفون رول کرده و در یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان

  • ۰۰/۰۶/۲۹
  • متین 66

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی