آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

۲۰ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

Image result for نان بازلاما ترکیه

 

مواد لازم برای تهیه نان بازلاما ترکیه

  • دو لیوان شیر ولرم
  • سه لیوان آرد
  • یک استکان آب ولرم
  • یک پاکت خمیر مایه خشک فوری
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • یک استکان روغن مایع (حدود ۸۰ گرم)

 
طرز تهیه نان بازلاما ترکیه

 

مرحله ۱

کمی از آرد را داخل ظرفی ریخته و حدود ۲.۵ لیوان خمیر مایه و نمک را بر روی آرد بریزید.

 

مرحله ۲

اکنون وسط آرد را مثل حوض باز کرده و مواد باقی مانده را در وسط آرد بریزید. آرد را از کناره ها گرفته و با مواد مخلوط کرده و ورز دهید.

در صورتیکه خمیر نرم بود، بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیر نرمی به دست آمده که به دست نمی چسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرمی به مدت یک ساعت استراحت بدهید.

 

مرحله ۳

پس از این مدت خمیر را برداشته و تکه های بزرگی از آن جدا کنید و روی میز آرد پاشیده شده به ضخامت یک سانتی متر باز کنید.

اکنون با لیوان یا قالب های دیگر آن را برش بزنید. پس از برش زدن در داخل یک ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن به شکل پشت و رو بپزید. پس از پخت می توانید بر روی آن کره بمالید.

منبع: غذاهای بین المللی

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

Image result for پفیلا خانگی


مواد لازم برای تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

  • یک استکان ذرت
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری سرکه
  • نمک به مقدار لازم
  • دو قاشق غذاخوری روغن


طرز تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

 

مرحله ۱

ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های بلال را نیز از آن جدا می کنیم. دانه های ذرت را در داخل یک ظرف ریخته و صبر می کنیم تا کمی خشک شده و رطوبت آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید دانه های ذرت را به شکل منجمد از فروشگاه های مواد غذایی نیز تهیه کنید.

 

مرحله ۲

اکنون در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و بر روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم. کمی صبر می کنیم تا روغن داغ شده و دانه های ذرت را به آن اضافه می کنیم. کمی نمک بر روی دانه های ذرت می ریزیم. تعداد دانه ها باید در حدودی باشد که کف قابلمه را بپوشاند و دانه ها نباید بر روی یکدیگر قرار بگیرند. سپس درب قابلمه را می گذاریم.

 

مرحله ۳

قابلمه را چپ و راست کرده و تکان می دهیم تا دانه های ذرت تفت داده شوند. بعد از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت را خواهید شنید. پس از اینکه صدای ترکیدن دانه های ذرت کم شد، قابلمه را از روی حرارت خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم.

 

مرحله ۴

اکنون برای طعم دار کردن پفیلا می توانید کره را در دمای اتاق قرار داده تا آب شود. سپس نمک و سرکه و کره را در داخل ظرف پفیلا ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. اکنون پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی آماده است.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

Image result for پودینگ شکلاتی مجلسی

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی

  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک چهارم پیمانه خمیر کاکائویی
  • دو پیمانه شیر
  • یک سوم پیمانه شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل
     

در تهیه این دسر از پودر کاکائو و نشاسته ذرت استفاده می شود که هر دو این مواد را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. پس از اینکه پودینگ برای مدتی ماند و سفت شد، بافت زیبایی پیدا می کند که می توانید آن را در انواع مهمانی ها سرو کنید.

 

طرز تهیه پودینگ شکلاتی مجلسی و خوشمزه

مرحله ۱

دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و سه قاشق نشاسته ذرت را در داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. برای اینکه پودینگ طعم کاکائو بیشتری داشته باشد، می توانید از ۲.۵ تا ۳ قاشق پودینگ استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید که اگر پودر کاکائو را بیشتر می کنید، باید شکر بیشتری را نیز به آن اضافه کنید تا تلخ نشود.

 

مرحله ۲

اکنون یک چهارم پیمانه شیر را به این مواد اضافه کنید. شیر باید سرد یا در دمای اتاق باشد. این مخلوط را هم بزنید تا زمانی که هیچ گلوله ای در داخل آن باقی نماند.

 

مرحله ۳

در این مرحله دو پیمانه از شیر را در داخل شیرجوش ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. هنگامی که شیر گرم یا کمی داغ شد، شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا در شیر حل شود.

 

مرحله ۴

حرارت شعله گاز را کم کرده و سپس خمیر کاکائو و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید. بلافاصله شروع به هم زدن با همزن دستی کنید.

 

مرحله ۵

اجازه دهید تا این مواد بر روی شعله با حرارت ملایم باقی بماند و به طور مرتب پودینگ را هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. علاوه بر غلیظ شدن پودینگ، رنگ آن نیز باید تغییر کرده و کمی تیره تر شود. اکنون با یک قاشق غلیظ پودینگ را تست کنید. اگر آماده شده باشد، باید یک لایه قاشق را پوشانده و به آرامی از قاشق چکه کند.

 

مرحله ۶

پودینگ را از روی شعله گاز برداشته و در صورت تمایل کمی وانیل به آن اضافه کنید.

 

مرحله۷

اکنون باز هم پودینگ را هم زده و به میزان مساوی در داخل کاسه ها تقسیم کنید. کف ظرف پودینگ که احتمالا غلیظ تر است را با کفگیر یا قاشق پاک کنید.

 

مرحله ۸

صبر کنید تا پودینگ شکلاتی کمی خنک تر شود و روی کاسه ها را با ورق آلومینیومی بپوشانید. در صورتیکه پودینگ داغ باشد و روی آن را بپوشانید، بر روی آن قطرات آب ایجاد می شود.

 

مرحله ۹

اکنون به مدت ۲ تا ۴ ساعت پودینگ را در یخچال قرار دهید تا غلیظ شود. پس از این مدت آن را از یخچال بیرون آورده و با کاکائو تخته رنده شده و انواع میوه ها مثل توت فرنگی و موز تزئین کنید. اکنون دسرتان آماده شده است.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

Image result for خورش خلال کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورش خلال کرمانشاهی

  • گوشت گوساله خرد شده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • بادام ۱۰۰ گرم
  • رب ۳ ق غذا خوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • زرشک سیاه ۳ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
  • چوب دارچین یک تکه
  • لیمو عمانی ۲ عدد

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

مرحله اول ( پخت گوشت )

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. سپس گوشت گوسفندی را بهش اضافه می کنیم و با زردچوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب را اضافه کرده و چند دقیقه خوب تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود. پس از آن یک تکه چوپ دارچین به خورش خلال اضافه کرده و در آخر ۲ لیوان آب روی خورش ریخته و دربش را می گذاریم تا گوشت خوب بپزد.

 

مرحله دوم ( پخت خورش )

لیمو عمانی را از قبل سوراخ کرده و در آب ولرم می گذاریم تا تلخیش از بین برود. بعد از پخت گوشت لیمو عمانی را به خورش خلال اضافه کرده.

بادام ها را که از قبل با مقداری گلاب یا زعفران خیس خورده به خورش اضافه می کنیم.

زرشک سیاه را از قبل شسته به همراه کره و شکر خوب تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

چوپ دارچین را از خورش در می آوریم.

در آخر نمک غذا را اندازه می کنیم و در اواخر پخت دو قاشق زعفران را به خورش اضافه کرده و با برنج کته نوش جان کنید.

 

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

Image result for رولت مرغ

مواد لازم جهت تهیه رولت مرغ

  • دو عدد سینه مرغ
  • یک عدد پیاز
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک عدد هویج
  • سه تا چهار پنیر ورقه ای از جمله پنیر گودا یا لازانیا یا چدار
  • زرشک به میزان لازم
  • پودر سوخاری به میزان لازم
  • گشنیز و جعفری ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده

مرحله ۱:

برای شروع بهتر است تا سینه های مرغ را دو مرتبه چرخ کنید. این کار را حتما دو مرتبه انجام دهید زیرا گوشت چرخکرده کاملا یکدست و دارای بافت ریز می شود. این مساله همچنین در چسبندگی گوشت مرغ نقش مهمی دارد که برای باز نشدن رولت مرغ بسیار مهم است و شکل ظاهری آن را به شکل مناسب نگه می دارد.

 

مرحله ۲:

می توانید برای طعم دار کردن مرغ، از ادویه های دلخواه استفاده کنید، در غیر این صورت برای طعم دار کردن مرغ نیاز به ترکیب مرغ با آبلیمو، زعفران، زردچوبه و نمک و فلفل است و اجازه دهید تا گوشت مرغ کمی با این ترکیبات طعم دار شود.

 

مرحله ۳:

به طور جداگانه هویج را در مقدار کمی آب بپزید.

 

مرحله ۴:

یک عدد تخم مرغ و کمی پودر سوخاری و یک عدد پیاز رنده شده را به گوشت مرغ طعم دار شده اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده و سپس ورز دهید.

 

مرحله ۵:

یک عدد پلاستیک فریزری یا سلفون را با دست باز کرده و بر روی یک سطح صاف پهن کنید. بهتر است تا سطح سلفون را با کمی روغن چرب کنید تا گوشت مرغ به آن نچسبد. سپس با قاشق یا با دست مواد را به طور کامل پهن کنید.

 

مرحله ۶:

اکنون به طور کامل یک لایه پنیر پیتزا ورقه ای را بر روی گوشت مرغ پهن کنید. سپس به مقدار دلخواه بر روی پنیر پیتزا، زرشک بریزید. اکنون هویج پخته شده را در ابتدای قسمتی که می خواهید شروع به رول کردن گوشت مرغ کنید، قرار دهید. در واقع وجود هویج می تواند به رول شدن مواد کمک کند.

تذکر: به جای زرشک و هویج، می توانید از ذرت و قارچ و پنیر خامه ای و تخم مرغ و سبزیجاتی مثل جعفری استفاده کنید. در واقع ترکیبات داخل رولت کاملا سلیقه ای است و می توانید به سلیقه خود از مواد مختلفی استفاده کنید.

 

مرحله ۷:

با کمک گرفتن از نایلون، شروع به رول کردن رولت مرغ از سمتی که خودتان قرار گرفته اید، بکنید. نایلون دور رول را از دو سمت ببندید. سپس به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

 

مرحله ۸:

این غذا به دو شکل سوخاری شده و استفاده از فر تهیه می شود. اگر قصد تهیه رولت مرغ دارید، اما در خانه خود فر ندارید، می توانید آن را در ماهیتابه سرخ کنید.

رولت را از یخچال بیرون آورده و نایلون آن را جدا کنید. رولت مرغ را در ماهیتابه حاوی روغن قرار داده و به خوبی سرخ کنید. پس از سرخ کردن نیز می توانید سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پس از آن درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت بر روی حرارت ملایم گاز پخته شود.

 

مرحله ۹:

پس از اینکه رولت ها به خوبی پخته شدند، آنها را در یک ظرف زیبا برای سرو کردن قرار داده و به میزان دلخواه برش بزنید. برای تزئین می توانید سیب زمینی سرخ شده یا پیازچه در کنار ظرف قرار دهید.

رولت مرغ یک غذای خوشمزه و تهیه آن ساده است و نیاز به وقت چندانی ندارد. امیدوارم از طرز تهیه این رولت کاملا لذت برده باشید و حتما این غذا را در خانه تهیه کنید.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

Image result for شیرینی کشمشی

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

  • آرد ۱  لیوان
  • کره ۷۵ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر قند ۲/۳ لیوان
  • کشمش پلویی ¼ لیوان
  • اسانس وانیل ¼ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم

برای تهیه شیرینی کشمشی خانگی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم شود.سپس کره را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و پودر قند و اسانس وانیل را به آن می افزاییم و با همزن خوب هم می زنیم

 

تا مخلوط یکدست و کرم رنگی بدست بیاوریم. بعد تخم مرغ را به مایه اضافه می کنیم و مجددا با همزن خوب می زنیم تا تخم مرغ با مایه یکدست شود و آرد را کم کم می افزاییم و مخلوط می کنیم تا تمام آرد را در مایه بریزیم

 

و با هم مخلوط کنیم.سینی فر را بیرون می آوریم  و فر را روشن می کنیم و روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. سپس کشمش را اضافه می کنیم(اگر کشمش شما بسته بندی است که نیاز به تمیز کردن ندارد و آماده مصرف است

 

اما اگر از کشمش محلی استفاده می کنید آن ها را پاک می کنیم  و حداقل ۳۰ دقیقه در آب می خیسانیم تا نرم و تمیز شود و بعد آبکش می کنیم و مصرف می کنیم)و سعی می کنیم کشمش به همه جای مایه نفوذ داشته باشد

 

و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا منسجم شوند. کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه شیرینی را در قیف می ریزیم و به اندازه یک گردو از مایه روی کاغذ روغنی می ریزیم و با فاصله مجددا مایه شیرینی می ریزیم

 

(چون مایه پس از پخت پهن می شود و نیاز به جا دارد)و تا جایی که سینی جا دارد از مایه شیرینی روی کاغذ روغنی می ریزیم و سینی را در فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بعد شیرینی ها پخته شوند. برای اینکه مطمئن شویم که شیرینی ها پخته شده اند

یا نه لبه های شیرینی ها را نگاه می کنیم اگر طلایی شده بودند شیرینی ها آماده شده اند و سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی کشمشی ها کمی خنک شوند و بعد از روی کاغذ روغنی آرام جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.نوش جان

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

Image result for ته چین مرغ زعفرانی

مواد لازم برای ته چین مرغ زعفرانی

  • برنج۳ پیمانه
  • مرغ (سینه)۱ عدد
  • ماست یونانی یا ماست شیرین۲ لیوان
  • تخم مرغ۲ عدد
  • زعفران غلیظبه مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه ته چین مرغ در قابلمه

 

مرحله اول (پخت مرغ)

اول از همه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم.
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم.
تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده شده را بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم.
حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید، بهتره از ماست همزده یا ماست سون استفاده کنید چون در طعم ته چین بسیار اثر مطلوبی داره.
در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم برود.

 

مرحله دوم (پخت ته چین مرغ)

حالا برنج رو آبکش کنید و صاف کرده و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید.
کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون را با روغن خوب چرب کنید.
نیمی از مواد ماست و برنج رو کف قابلمه بریزید و خوب پرس کنید و بعد مرغ های تکه شده رو روی اون بچینید.
در این مرحله بعد از چیدن مرغ ها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دو لایه ته چین از هم جدا می شوند.
بعد بقیه برنج رو روی مرغ ها بریزید و صاف کنید. بعد از پخت ته چین را در ظرف برگردانید و با زرشک از قبل تفت داده شده و خلال پسته و بادام تزئین کنید.

منبع: دنیای شیرینی و غذا

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

ناپلئونی در زبان فرانسوی به معنی هزار برگ است و به نوعی پای یا شیرینی سه لایه با اشاره دارد که دارای منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل فی نام اصلی این شیرینی ناپلئونی در فرانسه است. اما فرانسوی ها به آن ناپلئون نیز می گویند و در اکثر از کافه های فرانسه با این نام فروخته می شود.

 

 

Image result for تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی

  • خمیر هزارلا : ۱ بسته
  • خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
  • پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم

 

۱. یک بسته خمیر هزارلا را در دمای محیط گذاشته تا یخ آن آب شود.

 

۲. حالا با یک چاقو یا کاتر پیتزا بر، دور خمیر را ببرید ولی اضافه خمیرهایی که بریده اید را نگه دارید و دور نریزید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.

 

۳. روی سینی فر یا ظرف دلخواه یک برگ کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید.

 

۴. سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.

 

۵. وقتی که شیرینی ها را از فر که بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک بشن و بعد ۲۰۰ خامه قنادی را فرم بدید.

 

۶. روی شیرینی را با چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد.

 

۷. شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه بزنید.

 

۸. اضافه های خمیر رو هم پودر کنید و یک قاشق غذاخوری پودر قند بهشون اضافه کنید.

 

۹. سپس روی شیرینی کمی خامه بمالید تا اینکه خورده ها به شیرینی بچسبند. روی شیرینی هم بپاشید.

 

۱۰. سپس شیرینی ناپلئونی ها را  برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشود.

 

منبع: دنیای شیرینی و غذا

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

این بار در آشپزی آسان و سریع برای شما عزیزان که طرفدار غذاهای ساده اما به سبک جدید هستید کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت را برای شما آماده کرده است. کوکوی سیب زمینی ساده و با روش معمولی که آماده می کردید را با کمی خلاقیت و با کمک گوشت چرخ کرده می توانید به یک غذای جدید و اما با خوشمزگی بیشتر تبدیل کنید.

 

Image result for کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت

 

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت

  •  سیب زمینی متوسط ۵ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
  • آب سرد به مقدار لازم

 

مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی

برای آماد سازی کوکوی سیب زمینی شکم پر با گوشت ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشوئید و در یک قابلمه مناسب به همراه آب بر روی شعله قرار دهید و زمان دهید به مدت ۳۰ دقیقه تا سیب زمینی ها بپزد. آبکشی نمائید و در غذاساز بریزید و پوره کنید.

 

مرحله دوم: آماده سازی گوشت

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز در تابه با کمی روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقدار مناسبی ادویه به گوشت و پیاز اضافه کنید و هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.

 

مرحله سوم : آماده سازی کوکو سیب زمینی شکم پر

در این قسمت ابتدا یک کاسه آب در کنار دستات قرار دهید و کف دستتان را خیس کنید و سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از سیب زمینی بردارید و در دست خود پهن کنید از مایع گوشتی به اندازه ۱ قاشق غذا خوری بر روی سیب زمینی گذاشته و سیب زمینی را گلوله کنید. در یک قابلمه کوچک روغن فراوان ریخته و زمان دهید تا گرم شود. سپس کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت را در روغن سرخ کنید. به همین ترتیب کوکوی سیب زمینی شکم پر شما آماده است. میتوانید به همراه سالاد و یا پلو نوش جان فرمائید.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

مواد لازم برای سالاد ماکارونی

  • ماکارانی فرمی: 300 گرم
  • مرغ: 100 گرم
  • جعفری ساطوری شده: 3 قاشق غذا خوری
  • سیرله شده: 1 حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • هویج: 100 گرم
  • خیار شور: 100 گرم
  • سس مایونز: به میزان لازم
  • آبلیمو: 2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی خانگی خوشمزه و مجلسی

 

1. آماده سازی ماکارونی

ابتدا ظرف آبی را روی حرارت می گذاریم بعد از جوش آمدن آب ماکارونی ها را اضافه کرده و زمان تقریبی بین 8 تا 10 دقیقه برای پخت آن در نظر می گیریم.

 

2. آماده سازی سبزیجات

ابتدا هویج و نخود فرنگی را بخار پز کرده و کنار میگذاریم تا خنک شوند. حالا هویج خنک شده و خیار شور را به شکلی نگینی منظم برش می دهیم.

 

3. سالاد ماکارونی با مرغ

مرغ را به همراه نمک، فلفل، برگ بو، و کمی زرد چوبه (به اندازه ای که مرغ را زرد نکند) می پزیم. بعد آن را نگینی برش می دهیم.

 

4. آماده سازی سس

سس مایونز را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، جعفری مخلوط کرده و آماده می گذاریم.

 

5. مخلوط کردن مواد

ابتدا سس را داخل ظرف بزرگی ریخته و به ترتیب خیار شور، هویج و مرغ را اضافه می کنیم با دو عدد قاشق یا چنگال بزرگ به آرامی مواد را بدون اینکه له شوند مخلوط می کنیم کامل که سس به خورد مواد رفت حالا ماکارونی را در دو نوبت اضافه کرده و کامل زیر و رو می کنیم و سالاد آماده شده را در ظرف مناسب سرو قرار می دهیم و تا زمان مصرف داخل یخچال می گذاریم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سالاد ماکارونی 

برای اینکه مرحله گوارش غذا به راحتی صورت گیرد بهتر است در مرحله پخت ماکارونی توجه کامل داشته باشید.ماکارونی را تا مرحله ای بپزید که وقتی ماکارونی را برش می دهیم هیچ نقطه سفیدی درونش نباشد. دراین مرحله ماکارونی را آبکش کرده و نشاسته اضافی آن را بشویید.

از ادویه هایی مثل آویشن، جز هندی و فلفل سیاه برای تعدیل در طبع این غذا استفاده کنید.

  • متین 66