آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

آشپزی آسان و سریع

آموزش برترین غذاهای بین المللی

۱۵ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش گوجه سبز مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

 

 مواد لازم برای خورش گوجه سبز (آلوچه)

  • آلوچه    100 گرم
  • گوشت خورشتی    250 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • سبزی    300 گرم
  • زعفران دم شده    1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن    به میزان لازم

 
دستور پخت خورش گوجه سبز (آلوچه)

1. طرز تهیه خورشت گوجه سبز مجلسی
ابتدا آلوچه ها را شسته و آنها را پاک کنید و اجازه دهید تا خشک شوند. سبزی را هم شسته بعد از خشک شدن ساطوری کنید.
 
2. مرحله دوم
در این مرحله پیاز ها را رنده کرده و داخل قابلمه ای ریخته و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را به همراه فلفل، زرد چوبه اضافه می کنیم و تا جایی که رنگ گوشت عوض شود گوشت را تفت می دهیم. روی آنها آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود.
 
3. مرحله سوم 
سبزی را داخل تابه ای با روغن کاملا تفت می دهیم و آماده می گذاریم.
 
4. مرحله چهارم
حالا گوشت را تست می کنیم اگر کاملا پخته شده سبزی و گوجه سبز ها را به خورشت افزوده، نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت کم آب شود و به روغن بیفتد. حالا زعفران را اضافه می کنیم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

شیرینی کاکائویی | مواد لازم و طرزتهیه شیرینی کاکائویی خوشمزه و مجلسی

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی کاکائویی

  • کره یا ماگارین ۳۰۰ گرم
  • پودر قند ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۱ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
  • آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری


طرز تهیه شیرینی کاکائویی مجلسی

 

مرحله اول: هم زدن کره

ابتدا کره را از قبل داخل محیط  آشپزخانه قرار داده تا نرم شود سپس داخل کاسه ریخته و به همراه پودر قند حدود ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

 

مرحله دوم: افزودن آرد

وانیل را در ادامه اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید و بعد پودر کاکائو را مواد الک کرده با همزن با دور کند هم بزنید سپس نشاسته ذرت را افزوده و هم بزنید و در ادامه آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

 

مرحله سوم: استراحت کردن خمیر شیرینی

حتما آرد را در مرحله قبل به تدریج اضافه کنید نباید به یکباره اضافه کنید زیرا با توجه به جنس متفاوت آرد ها ممکن است کمتر یا بیشتر بخواهد باید خمیر نرم و بدون ترک باشد در ادامه خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

 

مرحله چهارم: کاتر زدن شیرینی کاکائویی

خمیر شیرینی کاکائویی را بین دو نایلون باز کنید و با کاتر فشاری طرح بزنید اگر کاتر ندارید می توانید مقداری در دست برداشته و گرد کنید سپس روی سینی فر قرار دهید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر منسجم شود.

 

مرحله پنجم: پخت شیرینی کاکائویی مجلسی

فر را روشن کنید تا گرم شود سپس سینی را از یخچال مستیقم داخل فر قرار دهید و زمان را روی ۱۵ لی ۲۰ و دمای ۱۸۰ تنظیم کنید. و اجازه دهید تا شیرینی پخته شوند (برای چک کردن پخت شیرینی با کارد آن را تکان دهید اگر حرکت کرد آماده می باشد) پس از خنک شدن از روی سینی جدا کنید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان

 

منبع: غذای مورد علاقه من

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورشت کنگر خوشمزه با گوشت و یا مرغ مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای خورشت کنگر

  • گوشت خورشتی    250 گرم
  • کنگر    250 گرم
  • سبزی    200 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • آبغوره یا لیمو عمانی    به میزان لازم
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
     

دستور پخت خورشت کنگر با گوشت و لپه

1. طرز تهیه خورشت کنگر

ابتدا پیاز ها را نگینی کرده و داخل قابلمه مناسبی با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

 

2. مرحله دوم پخت خورش کنگر

حالا گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه تفت می دهیم تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند سپس آب جوشیده به آن افزوده اجازه می دهیم تا پخت گوشت کامل شود.

 

3. مرحله سوم پخت خورشت کنگر

داخل تابه مناسبی سبزی را به همراه روغن سرخ می کنیم مثل (سبزی قورمه) در آخر کمی کنگر را هم سرخ می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورشت یک ساعت دیگر بپزد و به روغن بیوفتد.

 

4. مرحله چهارم طرز تهیه خورش کنگر

در نهایت نمک و آبغوره غذا را اندازه می کنیم و در کنار چلوی ایرانی و سالاد شیرازی سرو می کنیم.

 

طرز تهیه خورش کنگر با لپه:

در صورت تمایل می توانید این خورشت را با لپه و رب هم تهیه کنید . برای این کار نیاز است بعد از پخت گوشت 100 گرم لپه پخته شده را با 2 قاشق رب تفت دهید و به همراه کنگر به گوشت اضافه کنید اجازه دهید تا کاملا جا بیوفتد.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

ترشی لیته با بادمجان و هویج دستور توسط Marziyeh Rezaei Tafti - کوکپد

 

مواد لازم برای ترشی بادمجان و هویچ

  • بادمجان قلمی    1 کیلو
  • سیر    200 گرم
  • سبزی ترشی خرد شده    100 گرم
  • هویج    250 گرم
  • فلفل سبز تند    3 عدد
  • سرکه    2 لیتر
  • گلپر    1 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز    1 قاشق چای خوری
  • سیاه دانه    1 قاشق چای خوری
  • نمک ، زردچوبه    به میزان لازم
     

دستور پخت ترشی بادمجان

 

1. طرز تهیه ترشی بادمجان ساده و خوشمزه

ابتدا بادمجان و هویج را مطابق سلیقه خرد می کنیم و داخل قابلمه بزرگی می ریزیم.

 

2. مرحله دوم ترشی بادمجان

حالا سرکه، نمک، فلفل، گلپر، زردچوبه را روی مواد ریخته و حدود 10 دقیقه حرارت می دهیم سپس اجازه می دهیم تا خنک شود.

 

3. مرحله سوم ترشی بادمجان

در این مرحله مواد خنک شده ترشی را داخل شیشه ریخته و لا به لای آن سبزی معطر، سیر و فلفل سبز می گذاریم و در محیط آشپزخانه قرار داده و بعد از یک هفته قابل مصرف است و سپس در یخچال نگهداری کنید.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مرصع پلو با مرغ مجلسی برای مهمانی‌ها - کتاب کاله

 

مواد لازم برای مرصع پلو با مرغ

  • برنج 4 پیمانه
  • مرغ 4 تکه
  • کشمش 1 پیمانه
  • خلال بادام و پسته 1/2 پیمانه
  • خلال هویج 1/2 پیمانه
  • مربای پوست پرتقال 1/2 پیمانه
  • پیاز درشت 1 عدد
  • زعفران دم شده 1 قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • عسل به میزان لازم
  • گلاب به میزان لازم

 
 
دستور پخت مرصع پلو با مرغ
 
1. طرز تهیه مرصع پلو مجلسی
برنج را به مدت 1 ساعت خیس می کنیم و سپس آبکش می کنیم و می گذاریم تا دم بکشد. انتهای پخت روغن داغ و زعفران روی آن می ریزیم.
 
2. مرحله دوم تهیه مرصع پلو
پیاز را نگینی کرده با روغن داخل ظرف مناسبی تفت می دهیم سپس تکه های مرغ، زعفران ، نمک، فلفل، زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند یک استکان آب جوش اضافه کرده درب آن را می گذاریم تا پخته و آب آن کشیده شود و یک مرغ زعفرانی مجلسی آماده شود.
 
3. آماده سازی زرشک و کشمش مرصع پلو
ابتدا زرشک و کشمش را شسته و داخل دو ظرف کوچک جداگانه به همراه روغن و کمی زعفران تفت دهید. و به زرشک 1 قاشق عسل و کمی گلاب بیفزایید.
 
4. آماده سازی خلال ها
خلال بادام و پسته را با کمی روغن تفت داده و در نهایت کمی گلاب به هر کدام اضافه کنید.
 
5. آماده سازی خلال مرکبات
خلال مرکبات باید تلخی گیری شوند. هر کدام را که در دسترس داشتید را سه مرتبه داخل آب جوشانده و آبکش کنید. سپس 3 عسل را به همراه کمی زعفران و آن افزوده اجازه می دهیم تا به شکل مربا در بیاید.
 
6. آماده سازی هویج
هویج را به شکل خلال های نازک برش می دهیم سپس برای 10 دقیقه داخل آب می جوشانیم طوری که شکل خود را کامل حفظ کند. حالا با کمی روغن تفت داده و به آن یک قاشق عسل و کمی زعفران بیفزایید تا شیرین و خوش رنگ شود.
 
7. مرحله آخر تهیه مرصع پلو
برنج آبکش شده را داخل ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مرغ و تمام مواد آماده سازی شده می پوشانیم و این غذای جذاب و خوشمزه نوش جان.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک شکلاتی ویژه / طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص

 

مواد لازم برای کیک شکلاتی مخصوص

  • آرد    2 پیمانه
  • شکر    1 پیمانه
  • شیر    1/2 پیمانه
  • کره    100 گرم
  • شکلات تخته ای    100 گرم
  • تخم مرغ    4 عدد
  • پودر کاکائو    10 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر    1 قاشق چایخوری
     

دستور پخت کیک شکلاتی مخصوص مجلسی

 

1. طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص خوشمزه

ابتدا روی بخار آب به صورت بن ماری کره و شکلات تخته ای را حل می کنیم. سپس پودر کاکائو و شیر را افزوده مواد مخلوط می کنیم تا مایع یکدستی فراهم آید و کنار می گذاریم تا خنک شود.

 

2. مرحله دوم تهیه کیک شکلاتی

در ظرف مناسبی تخم مرغ و شکر را با هم به مدت 5 دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت کرمی و کشداری حاصل شود. حالا مخلوط شکلاتی خنک شده را به آن افزوده و مخلوط می کنیم و سپس آرد و بکینگ پودر را از روی الک به تدریج افزوده و با لیسک به صورت دورانی و آهسته مخلوط می کنیم. خمیر کیک شکلاتی مخصوص ما آماده طبخ می باشد.

 

3. مرحله سوم تهیه کیک شکلاتی

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و قالب کیک را با روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا مایع کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر قرار می دهیم.

 

4. مرحله چهارم کیک شکلاتی

45 دقیقه که از پخت کیک گذشت آن را با یک خلال چوبی تست می کنیم، اگر چیزی به خلال نچسبید می توانید روی توری مخصوص برگردانید تا کاملا خنک شود. درصورت تمایل با گاناش که دستور آن در نکته ها گفته شده تزیین کنید و نوش جان کنید.

 

منبع: غذای آسان

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و خوشمزه جا افتاده با مرغ

 

مواد لازم برای خورشت فسنجون با مرغ

 

  • مغز گردو 400 گرم
  • رب انار 4 قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت رنده ریز شده 1 عدد
  • مرغ 4 تکه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم


دستور پخت خورشت فسنجون با مرغ


1.طرز تهیه فسنجون با مرغ (آماده سازی گردو)

گردوی مغز شده را داخل دستگاه آسیاب برقی ریخته به اندازه ای آن را آسیاب می کنیم تا خمیری روغنی حاصل شود. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

2. آماده کردن مواد اولیه فسنجون با مرغ

پیاز را با رنده خیلی ریز به شکل پوره رنده می کنیم. مرغ ها را باکمی زعفران و نمک و فلفل مزه دار کرده و آماده می گذاریم.

 

3. مرحله سوم طرز تهیه خورش فسنجان

داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را با نمک، فلفل و زرد چوبه تفت می دهیم، سپس گردوی آماده شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم و رب انار را داخل آب جوشیده حل کرده و اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گردو یک ساعت بجوشد و پخته شود سپس مرغ ها را به همراه یک تکه کوچک چوب دارچین به آن افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ هم به همراه گردو پخته و طعم بگیرد بعد از پخت مرغ باید خورشت غلیظ شده باشد و به روغن افتاده باشد البته (به کمک راهکار هایی که در نکات ذکر شده) حالا خورشت فسنجان را در کنار برنج ایرانی سرو کنید و نوش جان کنید.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

 

مواد لازم برای جوجه کباب زعفرانی

  • مرغ 1 کیلو
  • زعفران دم کرده 4 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
  • خامه 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت 1 عدد
  • نمک، فلفل، آبلیمو به میزان لازم

 

دستور پخت جوجه کباب خوشمزه به سبک رستوران ها

1. طرز تهیه جوجه کباب خانگی خوشمزه

ابتدا مرغ ها (گوشت سینه مرغ باشد یا جوجه کامل) را شسته با چاقوی تیز آنها را به تکه های منظم برش می دهیم. سپس می شوییم و اجازه می دهیم تا مقداری آب اضافی آن کشیده شود.

 

2. مرحله دوم درست کردن جوجه کباب

پیاز ها را پوست کنده به شکل نگینی برش می دهیم و داخل ظرف درب داری می ریزیم.

 

3. مرحله سوم تهیه جوجه کباب با سس مایونز

در این مرحله سس مایونز، خامه، نمک و فلفل و زعفران را داخل ظرفی ریخته و به طور کامل مخلوط می کنیم. حالا جوجه تکه شده و پیاز را به باقی مواد افزوده و اجازه می دهیم تا استراحت کند و طعم مواد را به خود بگیرد.

 

4. مرحله چهارم جوجه کباب

بعد از گذشت پنج ساعت جوجه ها را به سیخ مخصوص جوجه کباب کشیده و روی زغال با حرارت ملایم می پزیم توجه داشته باشید که باید به شکل منظم کباب ها را حرکت دهید تا هر دو سمت کاملا مغز پخت شود. حالا در کنار چلوی ایرانی و مخلفات نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی سالم

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی در خانه

 

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو   2 پیمانه
  • عصاره گوشت یا قلم   2 لیتر
  • پیاز   1 عدد
  • هویج   2 عدد
  • سینه مرغ   1 تکه
  • رب گوجه فرنگی   2 قاشق غذاخوری
  • جعفری یا گشنیز ساطوری شده   3 قاشق غذاخوری
  • سیر   1 حبه
  • روغن، نمک، زردچوبه و فلفل   به میزان لازم


دستور پخت سوپ جو


1. طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی

بهتر است جو را از چند ساعت قبل از پختن آن، داخل آب خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید.

 

2. آماده سازی مواد اولیه سوپ جو

پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید، سپس سیر را هم رنده کرده آماده بگذارید. هویج ها را شسته رنده ریز می کنیم.

 

3. طرز تهیه سوپ جو

داخل قابلمه مناسبی برای پخت سوپ کمی روغن ریخته پیاز و سیر را تا جایی که طلایی شوند، تفت می دهیم. حالا رب، ادویه ها و مرغ را افزوده تفت می دهیم تا عطر و رنگ خوبی به وجود آید و سپس عصاره را به مواد افزوده و اجازه می دهیم تا جو کاملا بپزد و قوام لازم را پیدا کند. حالا مرغ را از ظرف خارج کرده تکه تکه می کنیم و به همراه سبزی و هویج به سوپ می افزاییم. بعد سوپ آماده شده را داخل ظرف مناسبی ریخته و سرو می کنیم.

  • متین 66
  • ۰
  • ۰

فرارو | طرز تهیه کیک وانیلی خانگی؛ ساده و خوشمزه

 

مواد لازم برای کیک ساده

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سرخالی
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
     

دستور پخت کیک ساده 


 
1. طرز تهیه کیک ساده وانیلی
ابتدا داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را ریخته شکر، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه می زنیم تا حجم مواد دو برابر شده و کرمی کشدار به وجود آید.
 
2. مرحله دوم تهیه کیک ساده
شیر و روغن را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم.

 

3. مرحله سوم تهیه کیک ساده
در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک می کنیم و با لیسک مواد را آرام و دورانی مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم کیک ساده خانگی با پف زیاد
حالا داخل قالب مخصوص کیک را با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. وقتی روی کیک طلایی شد با خلال چوبی آن را تست می کنیم و در صورتی که چیزی به خلال نچسبید کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود و با میوه های فصل یا پودر قند تزیین می کنیم.

  • متین 66